پیازچه با آن ظاهر ترد و نازکش یکی از سبزیجات خوشمزه است که علاوه بر خوردن به صورت خام با بقیه سبزی خوردن ها، یک مشت تکه های خرد شده اش طعم و ظاهری زیبا به غذاها و سالادها می دهد. به دلیل طعمش که کمی شبیه به پیاز است هر تند و تیزی آن را ندارد در رژیم های غذایی مثل پالئو، گیاهخواری و مدیترانه ای یک سوپر سبزی خام و پرخاصیت برای مصرف هر روزه است.
چون این سبزی معمولا از آن چه که حقش است دست کم گرفته می شود، نت نوشت امروز بنا دارد تا خواص شگفت انگیز پیازچه را در اختیارتان بگذارد تا از این سبزی برای سلامتی هر چه بیشتر استفاده کنید.
کاهش وزن
با رشد روزافزون بیماری چاقی در جوامع مختلف تقریبا امروزه کسی پیدا نمی شود تا به دنبال راه حل های خوراکی رفع چاقی و کاهش وزن نباشد. پیازچه یکی از سبزی های مفید و سرشار از مواد مغذی برای کاهش وزن است.
طی تحقیقی که در سال ۲۰۱۱ توسط در مرکز منابع گیاهی انجام شد نشان داد که بعد از حدود ۶ تا ۷ هفته استفاده از پیازچه در رژیم غذایی کاهش وزن مشاهده شد. علت آن هم افزایش نوعی پروتئین خاص ناشی از مصرف پیازچه بود که باعث شکسته شدن سلول های چربی و دفع آن ها از طریق ادرار و مدفوع می شد.
جلوگیری از خونریزی
ویتامین K موجود در پیازچه، مانع از خونریزی و باعث لخته شدن خون در محل جراحت می شود. به همین دلیل به کسانی که خون رقیقی دارند یا خون شان بند نمی آید توصیه می شود از پیازچه استفاده کنند.
افزایش سیستم ایمنی بدن
تحقیقات سال ۲۰۱۳ سازمان ملی تحقیقات کشاورزی و غذای آمریکا نشان داد موش هایی که با پیازچه تغذیه می شدند مقاومت بیشتری در برابر ابتلا به بیماری داشتند.
تحقیقات دیگری نشان داده است که خوردن پیازچه سطح آنتی بیوتیک های طبیعی بدن را بالا می برد و یک راه حل درمانی طبیعی برای آنفلوانزا محسوب می شود. ویتامین C موجود در پیازچه از دیگر عواملی است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.
سلامت قلب
بیماری های قلبی یکی از عوامل مهم مرگ و میر در سطح جهان است. استفاده از پیازچه در رژیم غذایی مانع از ابتلا فرد به بیماری های قلبی و سکته های ناشی از آن می شود. پیازچه با کاهش کلسترول و تری گلیسیریدهای مضر و بهبود گردش جریان خون در بدن این کمک را به بدن می کند تا در برابر بیماری های قلبی ایمن شود.
سلامت استخوان ها
برای محکم شدن استخوان ها و پیشگیری یا کنترل بیماری پوکی استخوان بدن نیاز به ویتامین K دارد. حضور این ویتامین در بدن باعث جذب هر چه بیشتر کلسیم و افزایش تراکم استخوان ها می شود. به همین دلیل به میانسالان و سالمندان توصیه می شود حتما از پیازچه در رژیم غذایی خود استفاده کنند تا دچار شکستگی لگن نشوند.
پیشگیری از تومورهای سرطانی
مطالعات متعددی نشان داده است که پیازچه خاصیت ضدسرطانی داشته و مانع از رشد تومورهای سرطانی می شود. پیازچه با از بین بردن التهابات یکی از بهترین مواد غذایی برای پیشگیری از سرطان و از جمله سرطان روده بزرگ است. پیازچه به دلیل آلیسین allicin موجود در آن یک سبزی ضدسرطان محسوب می شود. مطالعاتی که در چین انجام شد نشان داد پیازچه با کشتن سلول های سرطانی مانع از ابتلا فرد به سرطان معده می شود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.