مهدی طاهری در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر تولید بذور گواهی شده در استان از ۲۹ درصد به ۳۶ درصد افزایش پیدا کرده است و این جای خوشحالی دارد. همچنین آموزش بهرهبرداران بخش کشاورزی استان نیز ۶ برابر شده است.
وی با بیان اینکه در آموزش کارکنان، رتبه سازمان از ۱۷ در سال ۹۲ به ۲ در سال ۹۵ ارتقاء پیدا کرده است، ادامه داد: طی سالهای اخیر به منظور تجهیز و تقویت ایستگاههای تحقیقاتی استان تلاشهای بسیاری صورت گرفته است و امسال آزمایشگاه سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان جزو چهار آزمایشگاه دولتی تجزیه کود در کشور قرار گرفت.
وی همچنین با تاکید بر اینکه طرح نظام نوین ترویج کشاورزی با جدیت در سطح استان پیگیری میشود، خاطرنشان کرد: در بحث بهبود کمیت و کیفیت گندم، نوع بذر مهمترین شاخص است و معرفی ارقام جدید بذر از مهمترین اقدامات مرکز تحقیقات بهشمار میرود. در حال حاضر نیز استان زنجان بزرگترین تولیدکننده بذر و هستههای اولیه حبوبات آبی کشور محسوب میشود.
طاهری تصریح کرد: خوشبختانه در توصیههای مدیریتی برای محصولات زراعی و باغی، مرکز تحقیقات کشاورزی استان زنجان، تولیدکننده اطلاعات برای سایر استانها نیز بهشمار میرود و از این حیث جزو استانهای شاخص هستیم. علاوه بر این، نتایج تحقیقات روز را در قالب انتقال یافتههای تحقیقاتی به بهرهبرداران منتقل میکنیم.
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان زنجان خاطرنشان کرد: هماکنون ۴ شرکت دانشبنیان و مرکز رشد از امکانات مرکز تحقیقات استفاده میکنند و محصولاتشان تجاری شده است. مثلا درخصوص گوسفند افشاری، اخیرا یک شرکت مرکز رشد، تولید یافتههای کشاورزی را برعهده گرفته است.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.