تصاویر رسمی از نسل خودروهای سری مسابقات فرمول E منتشر شد. خودروی جدید فرمول E در نمایشگاه خودروی ژنو ۲۰۱۸، به نمایش گذاشته میشود.
نسل دوم خودروهای مسابقات فرمول E که پایانی بر مورد بحث برانگیز تعویض خودرو در میانهی مسابقه است، با طراحی بسیار متفاوت و جذاب رونمایی شد. یکی از جالبترین ویژگیهای نسل جدید خودروی فرمول E، چراغهای نواری شکل دور قطعهی اجباری و جدید محافظ جلو پنجره موسوم به هیلو (Halo) است؛ علاوه بر این، دیفیوزر بزرگ عقب و پوشش چرخهای جلو که با الهام از خودروهای LMP1 طراحی شده است، جلب توجه میکنند. نسبت به نسل اول خودروهای فرمول E، در نسل جدید بالههای عقب و جلو طراحی جذابتر و تهاجمیتری دارند.
تصاویر منتشر شده، پیش درآمدی از نمایش فیزیکی و کامل این خودرو در نمایشگاه ژنو ۲۰۱۸ خواهد بود. شرکت اسپارک ریسینگ تکنولوژی (Spark Racing Technologies) یا با اختصار SRT، مسئولیت تولید و توسعهی نسل جدید خودروهای فرمول E مجهز به باتریهای شرکت Applied Technologies مکلارن را خواهد داشت. باتریهای خودروهای نسل اول فرمول E توسط شرکت Williams Advanced Engineering تأمین میشد.
الخاندرو اِیگگ، مؤسس و مدیرعامل سری مسابقات فرمول E با توصیف طراحی خودروی جدید در قالب «نمایانگر آیندهی مسابقات اتومبیلرانی» گفت:
هنگامی که رقابتهای فرمول E شکل گرفت، هدف ما ایجاد روشی جدید و به چالش کشیدن وضعیت فعلی بود؛ آغاز انقلابی نو در موتوراسپرت.
خودروی جدید فرمول E، نمایانگر این انقلاب است. خودروهای جدید سریعتر هستند و در کنار ظرفیت و شعاع حرکتی دوبرابر، نمایشی از روند تکامل فناوری باتری خواهند بود.
با همکاری فدراسیون جهانی اتومبیلرانی (FIA) و معرفی این خودرو، به نقطهی عطف مهمی رسیدهایم؛ بیصبرانه منتظر عملکرد این خودروها در پیست هستم.
ژان تات رئیس فدراسیون جهانی اتومبیلرانی (FIA) افزود:
مطمئنم همه از آیندهنگرانه و پیشرفته بودن این خودرو هیجانزده خواهند شد. بسیار مفتخرم که فدراسیون جهانی اتومبیلرانی در طراحی و تولید این خودرو پرچمدار بود. بیصبرانه منتظر رونمایی و نمایش این خودرو در تاریخ ۵ مارس (۱۵ اسفند) در ژنو هستم.
اخیراً شرکتهای بزرگی مانند بیامو، مرسدسبنز، پورشه و نیسان نیسمو از حضور خود در فصلهای ۵ و۶ سری مسابقات فرمول E خبر دادهاند. هم اکنون فصل چهارم (۲۰۱۷-۲۰۱۸) مسابقات فرمول E با پیشتازی تیم هندی ماهیندرا (Mahindra Racing) در حال برگزاری است. این مسابقات در ۱۲ مرحله موسوم به ایپری (ePrinx) در ۱۰ کشور جهان برگزار میشود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.