به گزارش سلامت نیوز به نقل از سلامت آنلاین، این خوراکی ها می توانند تغییرات شگفت آوری در چشمها به وجود آورند و با مصرف آنها پس از مدت کوتاهی، متوجه تغییرات قابل ملاحظه ای در رنگ، حالت، درخشندگی و روشنایی چشمان خود خواهید شد. البته این تغییرات به معنای تبدیل رنگ چشم قهوه ای به سبز و … نیست، بلکه در روشنتر شدن، درخشانتر شدن و بشاشتر شدن چشمهاست. این خوراکی ها عبارتند از:
اسفناج
اسفناج یک خوراک عالی و غنی از آهن، زیازانتین و کاروتینوئیدها است. این عناصر در کنار هم، می توانند باعث ایجاد تغییراتی در چشمها شوند. اسفناج علاوه بر خواص بی نظیری که در حفظ سلامت پوست و مو دارد، یک ماده غذایی حیاتی است که سبب درخشان شدن و روشن تر شدن رنگ چشمها می شود.
بادام زمینی
بادام زمینی خام از مطلوب ترین انواع آجیل در سراسر جهان است و حتی کودکان نیز آن را به انواع دیگر آجیل ترجیح می دهند. خواص بسیاری دارد به ویژه برای چشمها و اگرچه میزان چربی بیشتری نسبت به اکثر آجیل ها دارد، اما می تواند چشمها را روشن و درخشان کند. البته سعی کنید که آن را به صورت خام، پرداخت نشده و بدون نمک مصرف کنید.
عسل
علی رغم باور عموم، قند موجود درعسل طبیعی نه تنها ضرری برای بدن ندارد بلکه به معنای واقعی برای سلامت آن مفید است. قند موجود در عسل طبیعی اگر مرتب و طبق یک رژیم غذایی مناسب مصرف شود، باعث درخشان شدن چشمها در طول زمان می شود.
زنجبیل
زنجبیل نه تنها از رشد تومور و سلولهای سرطانی جلوگیری می کند، مسکن طبیعی درد است و اثرات شیمی درمانی را کاهش می دهد، بلکه ثابت شده است افرادی که آن را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه می کنند، به مرور تغییرات کند اثری را در رنگ چشمهای خود تجربه خواهند کرد.
بابونه
چای بابونه یکی از بهترین نعمتهایی است که خداوند آن را در طبیعت برای ما قرار داده است. بابونه میزان هورمون های استرس را در بدن پایین می آورد و به همین دلیل، باعث می شود رنگ چشمها گرمتر شده و تغییر رنگ آشکاری به آنها خواهد داد.
گوشت گاو
گوشت گاو سرشار از پروتئین است که بر تمام بدن ما تاثیر می گذارد.صرفنظر از مقدار روی و منیزیمی که دارد، میزان انرژی که به بدن می رساند به مقدار زیادی ماندگارتر از انرژی حاصل از مصرف کربوهیدرات ها خواهد بود و این امر به چشمان شما دیدی بهتر و واضح تر خواهد داد.
گوشت ماهی و میگو
ماهی دربرگیرنده دو نوع ویتامین و ماده معدنی است که بر رنگ چشمها تاثیر می گذارند و عبارتند از منیزیم و فسفر. این عناصر باعث درخشان و روشن تر شدن رنگ چشمها و دید بهتر آنها خواهند شد.
گوشت مرغ
گوشت مرغ نیز مانند گوشت گاو و ماهی، حاوی انواع زیادی از مواد معدنی و ویتامین هایی است که چشمها را سرزنده، درخشان و با دیدی کامل به مدت طولانی تر نگه خواهد داشت.
روغن زیتون
روغن زیتون کلا تغییردهنده زندگی است و مزایای بی شماری که دارد باعث شده که جز جدایی ناپذیر از رژیم غذایی افراد باشد. از جمله مزایای آن روشن و درخشان تر کردن رنگ چشمها است. کسانی که از رژیم مدیترانه ای پیروی می کنند به دلیل مصرف روزانه روغن زیتون از تغییراتی که بر رنگ و درخشندگی چشمها می گذارد بیشتر آگاهند.
گردو، بادام و بادام زمینی
گردو، بادام و بادام زمینی جز مفیدترین انواع آجیل ها هستند و اگر به صورت خام و بدون نمک مصرف شود، به دلیل داشتن کالری کم، چربی های مفید غیر اشباع، پروتئین بالا و مواد معدنی ضروری به تدریج سبب روشن و درخشان شدن رنگ چشمها می شود.
پیاز
این گیاه مفید خواص شگفت انگیز بی شماری برای پوست، مو و چشمها دارد. مطالعات نشان داده اند که مصرف منظم پیاز در رژیم غذایی باعث تغییرتدریجی در رنگ چشمها خواهد شد.
میوه و سبزی
مصرف میوه ها و سبزی ها به دلیل میزان مواد مغذی که دارا هستند، چشمها را درخشان خواهد کرد. افرادی که به طور مرتب و پیوسته در رژیم غذایی خود میوه و سبزیجات مصرف می کنند چشمانی سالم تر، درخشان تر و با دیدی بهتر نسبت به افراد دیگر خواهند داشت.
هویج
تحقیقات اثبات کرده اند که مصرف زیاد خوراکی های نارنجی رنگ مانند هویج بر رنگ پوست تاثیر خواهد گذاشت. برخی مطالعات اخیر نیز نشان داده اند که مصرف این خوراکی ها بر رنگ چشمها نیز بی تاثیر نخواهد بود.
تخم مرغ
اگر خواهان ایجاد تغییر در رنگ و درخشندگی چشمان خود هستید، تخم مرغ نیز به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی پروتئین انتخاب خوبی خواهد بود.
شکلات
شکلات سبب ایجاد احساس خوب در افراد می شود. زیرا مصرف آن باعث آزادسازی هورمونی به نام سروتونین در بدن می شود. این هورمون مردمک چشم را بزرگ کرده و عنبیه چشم را کوچکتر خواهد کرد و این امر باعث خواهد شد که چشمان شما تیره تر و گودتر به نظر آیند.
منبع: مجله سلامتی دکتر هلث
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.