شفاآنلاین>تغذیه> زمانی که صحبت از کاهش وزن میشود، این سوال پیش میآید، چه غذاهایی بخوریم تا چربیها را بسوزانیم؟
به گزارش شفاآنلاین، برای پاسخ به این سوال، ابتدا باید نقش مثبت چربیها را در زندگی خود درک کنیم. این را همه میدانیم که بدن نیاز به چربی دارد. چربیها از اندامها محافظت میکنند، آنها را گرم نگه میدارند، به رشد سلولها کمک میکنند و انرژی زیادی را برای مدت زمان طولانی ذخیره می کنند.
چربی بیش از حد، برای بدن مضر است و میتواند منجر به مشکلات (Difficulties)جدی مانند دیابت و بیماریهای قلبی عروقی شوند، به خصوص اگر این چربیها پایین قفسه سینه را احاطه کرده باشند و اکثر اندامهای مهم را پوشش داده باشند. طبق بررسی رژیم غذایی و تغذیه ملی انگلیس، بیشتر افراد معمولا بیشتر از میزان توصیه شده، چربی اشباع شده مصرف میکنند.
تحقیقات جدید منتشر شده توسط دانشگاه واریک نشان میدهند، برای محدود کردن میزان کالری مصرفی، رژیم غذایی که حاوی مواد غذایی مانند اِستِیک، ماهی خال خالی، عدس و آووکادو میباشند را برای مصرف توصیه میکنند. این رژیم غذایی باعث واکنش مغزی میشوند که شما احساس سیری میکنید، در این صورت ممکن است، در هنگام صرف کردن غذا تمایل کمتری به خوردن نشان دهید.
افزایش متابولیسم بدن یا مصرف انرژی، از جذب چربی جلوگیری میکنند که اینها نیز از دیگر روش ها، برای کاهش چربی و چربی سوزی در رژیم غذایی به شمار میروند.
افزایش مصرف این غذاها ممکن است، به کاهش وزن کمک کنند…
۱ -فلفل تند
طبق یک مطالعه که در سال ۲۰۱۰ توسط انجمن شیمی امریکا انجام شده بود نشان داد، کپسایسین – که در فلفلهای تند یافت میشود، ممکن است بتواند به مبارزه با چربیها بپردازد و سبب کاهش وزن بشود. این امربه دانشمندان کمک کرد تا تحقیقات بیشتری را در زمینهی چگونگی استفاده از آن در درمان چاقی(Obesity) انجام دهند.
۲ -گریپ فروت
خوردن روزانه نیمی از گریپ فروت قسمت اعظمی از ویتامین ث شما را تامین میکند. البته مزایای این میوه تنها به اینجا ختم نمیشود، گریپ فروت معمولا به عنوان میوهای شناخته میشود که متابولیسم بدن را افزایش میدهد.
توانایی چربی سوزی این میوه در سال ۲۰۰۶ توسط گروه تغذیه و تحقیقات متابولیسم کالیفرنیا بیان شد. ۹۱ نفر از افراد چاق که بیش از ۱۲ هفته تحت نظارت قرار داشتند، در این تحقیق شرکت کرده بودند. مطالعه بر روی آنها نشان داده بود که مصرف روزانه نصف گریپ فروت تازه قبل از غذا در کاهش وزن، به اندازهی چشمگیری تاثیر گذار است.
۳ -چای سبز
توانایی اکسیداسیون اسیدهای چرب، یکی از دلایل علاقه به رژیم غذایی با طعمهای تلخ میباشد. این روش چگونه کار میکند؟ همه چیز مر بوط به پلی فنلهای موجود در چای سبز است. ترکیب کاتچین باعث تحریک اکسیداسیون چربیها میشوند که به افزایش متابولیسم کمک میکنند.
۴ – جلبک دریایی
جلبک دریایی حاوی فوکوزانتین است. مطالعات بر روی حیوانات نشان داده اند که مکملهای فوکوزانتین در دراز مدت میتوانند باعث افزایش مصرف انرژی و چربی سوزی شوند و در نهایت منجربه کاهش وزن شوند. در مطالعهای که بر روی انسانها انجام شده است نشان میدهد که مصرف روزانه فوکوزانتین میتواند به میزان قابل توجهی در کاهش وزن تاثیر گذار باشد. با این حال برخی دانشمندان میگویند هنوز شواهد کافی برای این نتیجه گیری جامع وجود ندارند.
۵ – دارچین
آیا این ادویه ممکن است بتواند به کاهش اثرات مضر یک رژیم غذایی چرب کمک کند؟ یک مطالعهی ۱۲ هفتهای که توسط انجمن قلب امریکا بر روی حیوانات صورت گرفته بود نشان میداد که در مقایسه با رژیم غذایی بدون دارچین، مصرف دارچین در کنار رژیم غذایی با چربی بالا، میتواند به داشتن سطح مناسبی از چربی و قند کمک کند.
بر طبق این مطالعه، پلی فنل به دلیل دارا بودن خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی میتواند عوامل خطر را کاهش دهد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.