به گزارش ایسنا و به نقل از ورج، شرکت خودروسازی جنرال موتورز اعلام کرد که بنا دارد تا سال ۲۰۱۹ تولید خودروهای خودران را که در آنها از کنترلگرهای سنتی مانند فرمان یا پدال استفاده نمیشود به حجم انبوه برساند.
بیانیه جنرال موتورز در این زمینه یک اتفاق مهم برای آینده خودروسازی از جانب یکی از سه شرکت بزرگ صنعت خودروسازی آمریکا است و مطمئنا باعث تقویت این صنعت در آستانه نمایشگاه خودرویی”دیترویت” (Detroit) درهفته آینده خواهد شد.
این خودرو، نسل چهارم مدل تمام الکتریکی و خودران شورولت “بولت” است که به تازگی در جادههای عمومی “سانفرانسیسکو” و “فینیکس”(مرکز ایالت آریزونا) آمریکا در حال آزمایش است.
دان امان، رئیس جنرال موتورز گفت: این لحظهای هیجان انگیز درتاریخ خودروهای خودران برای توسعه انبوه این خودروها و تولید اولین خودرو بدون کنترلگرهای رانندگی است. و ما باید این خبر را به همه اعلام کنیم.
جنرال موتورز قصد دارد تا با عرضه خودروهای تمام خودران در یک زمان کوتاه، رقبای قدیمی و جدید خود را برای ساخت و راهاندازی اتومبیلهای رباتیک به یک رقابت بزرگ دعوت کند. پیش از این شرکت خودروسازی فورد اعلام کرده بود که تا سال ۲۰۲۱ یک خودرو خودران و مستقل از فرمان و پدال ارائه خواهد کرد. این در حالی است که “پروژه خودروسازی گوگل” (Waymo) در حال آماده سازی اولین سرویس کرایه آنلاین خودرو در “فونیکس” با ناوگان متشکل از مینی ونهای تمام خودران است. گرچه که این خودروها همچنان فرمان و پدال دارند.
امان اظهار کرد که این شرکت در پی برآوردن استاندارها به شکل دیگری است. یک خودرو بدون فرمان نیازی به ایربگ در بخش فرمان ندارد و کاری که ما باید انجام دهیم این است که در دو سمت مسافر ایربگ قرار دهیم. پس این روشی متفاوت برای تامین استانداردها است و درخواست آن در انتظار تایید است.
تاکنون جنرال موتورز گزارشی از بروز تصادف نداشته است اما در هر یک از این خودروهای خودران دو عدد دستگاه ضبط اطلاعات برای ذخیره و محافظت از اطلاعات به هنگام وقوع تصادف، وجود دارد. اطلاعات جمع آوری شده شامل اطلاعاتی از حسگرهای خودرو، فعالیت خودرو و هر نوع سوء عملکرد آن است. دستگاه ضبط اطلاعات مانند جعبه سیاه در هواپیماها عمل میکند و در سختترین تصادفات سالم میماند.
گزارشها راجع به اولین خودروی تمام خودران جنرال موتورز حاکی از آن است که سرمایهگذاران را جذب خود خواهد کرد. این شرکت همچنین قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ حداقل ۲۰ خودرو الکتریکی جدید دیگر را به بازار عرضه کند وهدف آن این است که خودروهایی که با باتری کار میکنند را به جریان اصلی در صنعت خودرو تبدیل کند.
امان خاطرنشان کرد: ما معتقدیم این فناوری صنعت خودرو جهان را تغییر خواهد داد و ما تمام تلاش خود را میکنیم تا بتوانیم به سرعت این فناوری را گسترش دهیم .
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.