گروهی از متخصصان نخستین طرح از بناهایی که قرار است در آینده محل زندگی فضانوردان سیاره مریخ باشد را پیاده سازی کرده اند.
کارشناسان اعتقاد دارند در سالهای آینده و همزمان با سفر انسان به سیاره مریخ و مسکونی شدن این سیاره نسل جدیدی از بناها و محوطههای زیستی در این سیاره به وجود میآید و حتی امکان رشد گیاهان و تولید اکسیژن نیز به وجود میآید.
یکی از این طرحها توسط یک معمار ایتالیایی ابداع شده است که اعتقاد دارد در سال ۲۱۱۷ فضانوردان در مجتمعهای مسکونی با ارتفاع زیاد در سیاره مریخ زندگی خواهند کرد.
اکنون طرحی منحصر به فرد از خانههایی با تعداد زیاد درخت در جنوب کشور چین در منطقه Guangxi در حال احداث است و کارشناسان تخمین میزنند که در سال ۲۰۲۰ این طرح که وسعتی برابر با ۴۳۲ هکتار دارد به بهره برداری میرسد.
خانههای مسکونی در این طرح در فضای جنگلی قرار دارند که میتواند هر سال حدود ۱۰ هزار تن گاز دی اکسید کربن را جذب و جمعیتی بالغ بر ۳۰ هزار نفر دراین مجتمع میتوانند زندگی کنند.
کارشناسان هدف از اجرای این طرح را مقابله با مشکل آلودگی هوا و ایجاد پوشش گیاهی اعلام کرده اند.
کشور چین یکی از آلودهترین کشورهای جهان به دلیل تولید گازهای گلخانهای است و در برخی شهرهای صنعتی میزان آلودگی هوا به قدری زیاد است که مردم با ماسک راه میروند و ایستگاههایی برای تنفس هوای پاک وجود دارد.
ایدههای مختلفی از شهرهای آینده در سیاره مریخ از سوی کارشناسان و کشورهای مختلف پیشنهاد شده است و حتی مقامات کشور امارات متحده عربی نیز اعلام کرده اند که در نظر دارند در سال ۲۱۱۷ شهری در سیاره مریخ احداث کنند و سفر به سیاره مریخ در برنامههای ۱۰۰ سال آینده آنها قرار دارد.
اکنون در دنیا سازمان و کشورهای فراوانی از جمله ناسا، آژانس فضایی اروپا، شرکت اسپیس ایکس، شرکت لاکهید مارتین، آژانس فضایی ژاپن و حتی کشور امارات در نظر دارند به سیاره مریخ فضانورد ارسال کرده و آنجا را مسکونی کنند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.