به گزارش ایسنا وبه نقل از ویک، اغلب بیماران از اینکه ناچارند به طور مداوم با سوراخ کردن سر انگشت، قند خون خود را چک کنند، شدیدا آزار میبینند.
این تیم سلولهای پوستی موش را گرفته و آن را با استفاده از تکنیک ویرایش ژن کریسپر CRISPRتغییر داده و ژن “اشرشیا کلی” (E. coli)را به آن اضافه کردند تا پروتئینی را بوجود آورند که به مولکولهای شکر متصل میشود. آنها همچنین دی.ان.ایهایی را اضافه کردند که مولکولهای فلورسنت تولید میکند.
هنگامی که پروتئین E.coli به شکر متصل شده و تغییر شکل داد، مولکولهای فلورسنت را به هم نزدیکتر یا از هم دور میکند و یک سیگنال را بوجود میآورند که این تیم تحقیقاتی با میکروسکوپ قادر به دیدن آن هستند.
محققان پس از انتقال مجدد این حسگر زیستی به حیوانات دریافتند که این کار همانند یک آزمایش خون دقیق است.
گام بعدی محققان این پژوهش این است که این تکنیک را بر روی انسانها آزمایش کنند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.