یافته های مطالعه گروهی از محققان استرالیایی نشان می دهد مصرف بیشتر مواد حاوی امگا ۶، میزان خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را تا ۳۵ درصد کاهش می دهد.
چربی های غیراشباع چندتایی امگا ۳ و امگا ۶ باید بخشی از رژیم غذایی سالم هر فردی را تشکیل دهند؛ امگا ۶ نه تنها به کارکرد بهتر مغز کمک می کند، بلکه نقش مهمی در حفظ سلامت پوست و مو و تنظیم روند متابولیسم و تقویت استخوان ها دارد.
اما از آنجا که بدن قادر به تولید آن نیست، باید از بعضی غذاها؛ مانند روغن دانه سویا، روغن تخم آفتابگردان، روغن ذرت، دانه ها و آجیل ها آنها را دریافت کنیم.
دکتر جیسون وو/Dr Jason Wu از موسسه بهداشت جهانی جرج در استرالیا و همکارانش برای پی بردن به رابطه مصرف امگا ۶ و ابتلا به دیابت نوع ۲ آمار ۲۰ مطالعه را در مورد ۴۰ هزار فرد بزرگسال از ۱۰ کشور جهان بررسی کردند. این آمار شامل افرادی با طیف گسترده سنی بود که هیچ کدام در بدو مطالعه دیابت نوع ۲ نداشتند اما در بازه زمانی انجام آن ۱۰ درصد به دیابت مبتلا شدند.
این تحقیق شامل بررسی سطح دو اسید کلیدی حاوی امگا ۶ یعنی اسید لینوئیک و اسید آراشیدونیک بود و نتیجه نشان داد هر چه سطح اسید لینوئیک در خون بالاتر باشد میزان ابتلا به دیابت نوع ۲ کاهش می یابد.
با وجود اینکه مطالعات گذشته نشان داده بود امگا ۶ برای سلامت قلب مضر است دکتر وو می گوید: بر اساس این مطالعه گسترده، شواهد جزئی از آسیب به قلب بر اثر استفاده از امگا ۶ به دست آمد و پی بردیم که مصرف بیشتر آن موجب کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ می شود.
دیابت نوع ۲ زمانی روی می دهد که بدن توانایی استفاده موثر از انسولین را نداشته باشد یا وقتی غده پانکراس به اندازه کافی انسولین تولید نمی کند؛ در نتیجه سطح گلوکوز خون بسیار بالا می رود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.