به گزارش ایسنا، مهدی حیدری، مدیرعامل شرکت طراح این دستگاه با بیان اینکه این مهم با پشتیبانی صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک (صحا) محقق شد، گفت: این محصول علاوه بر قابلیت سنجش میزان کلر باقیمانده در آب قابلیت صدور فرامین کنترلی برای میزان تزریق را نیز دارد.
وی افزود: اصول این دستگاه در بخش سنسور، روش سنجش آمپرومتریک است که مقدار کلر موجود در آب را از جریان الکتریکی ایجاد شده بین دو الکترود غیر همنام میسنجد. در عمل پیچیدگیهای زیادی برای سنجش صحیح و پایداری طولانی مدت کالیبراسیون وجود دارد که باعث شده این محصول تنها در انحصار چند شرکت در آلمان و آمریکا باشد.
حیدری تصریح کرد: طراحی بردهای الکترونیک، مونتاژ قطعات الکترونیک، مونتاژ قطعات مکانیکی سنسور، مونتاژ نهایی محصول و تستهای اولیه هر یک از بردها و تست نهایی عملکرد، از مراحلی است که داخل شرکت انجام میگیرد.
وی افزود: این دستگاه دارای سه مجموعه مدار الکترونیک شامل پردازندههای اصلی، واحد نمایشگر و کارت آمپلی فایر سنسور است.
بر اساس اعلام صحا، مدیرعامل شرکت طراح این دستگاه گفت: مواد اولیه به کار رفته در این محصول شامل قطعات الکترونیکی، قطعات پلیمری مثل بدنه دستگاه از PVC، جعبه دستگاه از جنس ABC، پانل پشت دستگاه از جنس پلی الکتریک و قطعات دیگر مثل آلیاژ طلا، استیل، مس و … است که داخل الکترودهای سنسور به کار میرود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.