محققان هشدار دادند که انسان ها با افراط در مصرف گوشت در حال از بین بردن بخش هایی از ارزشمندترین و آسیب پذیرترین زمین هایی هستند که برای تامین غذای مورد نیاز حیوانات زیر کشت می روند.
صندوق جهانی حیات وحش (WWF) در گزارشی اعلام کرد: با توجه به گرایش به رژیم غذایی غربی که گوشت و لبنیات از مولفه های اصلی آن است، اگر مصرف جهانی محصولات حیوانی برای تامین نیازهای غذایی کاهش یابد، منطقه ای به وسعت ۱٫۵ برابر اتحادیه اروپا در امان می ماند.
در این گزارش جدید با عنوان ‘اشتها برای نابودی’ آمده است که مصرف محصولات حیوانی به افزایش بهره برداری زراعی از اراضی منجر می شود و این خطر به طور خاص مناطقی از جمله آمازون، حوضه کنگو و هیمالیا را که در آنها منابع آبی و زمینی تحت فشار قابل توجه قرار دارند، تهدید می کند.
طبق اعلام صندوق جهانی حیات وحش، مصرف بیش از حد محصولات حیوانی همچنین عامل ۶۰ درصد کاهش تنوع زیستی است، به طوری که صنعت غذایی انگلیس به تنهایی با انقراض مستقیم حدود ۳۳ گونه ارتباط دارد.
دانکن ویلیامسون، مدیر سیاست تغذیه صندوق جهانی حیات وحش نیز گفت: مردم جهان بیش از نیاز پروتیین حیوانی مصرف می کنند و این کار تاثیر ویران کننده ای بر حیات وحش دارد.
وی افزود: ۶۰ درصد کاهش تنوع زیستی در جهان به غذای مصرفی ما بستگی دارد. بسیاری از مردم می دانند که یک رژیم غذایی مبتنی بر گوشت بر وضعیت آب و زمین تاثیر منفی می گذارد و همچنین باعث انتشار گازهای گلخانه ای می شود، اما تعداد کمی از آنها می دانند که بزرگترین عامل این وضعیت، علوفه ای است که به مصرف غذای دام می رسد.
در حالی که رهنمودهای غذایی، مصرف روزانه ۴۵ تا ۵۵ گرم پروتیین را توصیه می کنند ، به طور میانگین بین ۶۴ تا ۸۸ گرم پروتیین در انگلیس مصرف می شود که ۳۷ درصد آن بر پایه گوشت است.
اگر تمامی ساکنان سیاره زمین از مصرف محصولات حیوانی برای تامین نیاز غذایی خود بکاهند، بهره برداری زراعی از اراضی تا ۱۳ درصد کاهش می یابد که به این ترتیب ۶۵۹ میلیون هکتار زمین از تولید محصولات کشاورزی در امان می ماند.
محققان خاطرنشان کردند که کاهش مصرف پروتیین حیوانی به ما اجازه می دهد تا با یک روش پایدار و کم تاثیر بر محیط زیست، کشاورزی کنیم.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.