آنتی اکسیدانهای موجود در میوههای حاوی ویتامین سی با سلولهای سرطانی مبارزه میکند و به نوعی داروی ضدسرطان محسوب می شود.
ویتامین سی تاثیر زیادی در کاهش عوارض پس از شیمی درمانی دارد و بیماران بهتر مشکلات شیمی درمانی را تحمل می کنند. ویتامین سی در بیشتر میوه ها از جمله پرتقال، نارنگی و گریپ فورت موجود است و به دلیل وجود آنتی اکسیدان، ضد سرطان است بوده و با سلول های سرطانی مبارزه می کند و از افزایش فشار خون و خشکی دهان در زمان رادیو ترابی و شیمی درمانی می کاهد.
ویتامین سی سبب شده طول عمر بیماران و کیفیت زندگی آنها افزایش یابد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.