محمدحسین عزیزی، رئیس انجمن صنایع غذایی ایران استفاده از رنگ های شیمیایی در تهیه نبات را سرطان زا اعلام کرد.
محمدحسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران اظهار کرد: برای تهیه نبات معمولا باید از زعفران که یک ماده با خاصیت است استفاده کرد تا نبات تهیه شده دارای خواص فراوانی باشد و در بهبود سلامت بدن تاثیر خوبی بگذارد.
وی عنوان کرد: برای کاهش هزینه در تهیه نبات معمولا به جای زعفران از رنگهای شیمیایی و حتی طبیعی استفاده می شود و رنگ زرد را به نبات میزنند، اما متأسفانه در برخی از موارد رنگهای به کار رفته در تهیه نبات های فله ای غیر استاندارد و شیمیایی است ومصرف این نبات در دراز مدت باعث بروز بیماری سرطان در افراد شود.
عزیزی تأکید کرد: رنگهای گل رنگ و بتاکاراتن جزء رنگهای طبیعی و سنتی است و استفاده از آن برای تهیه نبات علیرغم باور مردم هیچ مشکلی به وجود نمیآورد.
وی یادآور شد: به طور کلی رنگهای شیمیایی سنتزی که برای تهیه پفک و سایر تنقلات به کار گرفته میشوند، در دراز مدت باعث ایجاد عارضه سرطان در افراد مصرف کننده میشود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.