فینال مسابقات گرند پریکس در سنگاپور برگزار می شود، یکی از بزرگ ترین پیشرفت های حوزه تکنولوژی عصر حاضر را به همراه دارد. در این رویداد ورزشی، حجم عظیمی از اطلاعات به صورت لحظه ای به کارخانه های متعددی در سرتاسر جهان ارسال می گردد.
«ایان رودز» مدیر بخش فناوری های کاربردی مک لارن می گوید در طول این مسابقه ۹۰ دقیقه ای، بیش از ۱۰ ترابایت داده در سیستم تولید و پخش می شود که بزرگ ترین پروژه علمی بشر از لحاظ تراکم داده به شمار می رود و حتی از پروژه ژنوم انسانی (HGP) نیز بیشتر است.
رودز در حاشیه این رویداد اعلام کرد که کمپانی مک لارن، بک بون (backbone) یا ستون فقرات اصلی را برای کل مسابقات تأمین می کند. داده های حاصل از خودروها در زمان رقابت به واحدهای ECU که مک لارن در اختیار تمام تیم ها قرار داده، منتقل می شود.
واحدهای ECU به عنوان هاب انتشار داده عمل می کنند و اطلاعات را به صورت آنی و بدون تأخیر به مراکز مخابره اطراف پیست و سپس کارخانه های سازنده خودرو می فرستند. شرکت های سازنده با استفاده از این اطلاعات می توانند عملکرد خود را در زمان مسابقه بهبود بخشیده و راهکار بهتری را برای کسب مقام در پیش بگیرند.
به عنوان مثال، تیم ها می توانند ببینند که خودروهای رقیب در چه وضعیتی هستند، چه زمانی باید تایرها را تعویض کنند، یا چه تغییری در قدرت موتور ایجاد نمایند.
رودز می گوید مرکز کنترل تیم ها با استفاده از این اطلاعات، بیش از ۳۰۰ هزار مورد شبیه سازی را در لحظه انجام می دهند و به صورت آنی، بهترین تصمیم را به اطلاع راننده خواهند رساند.
گفتنیست علاوه بر مدیریت کلان داده که امروز برای نخستین بار و با هدف ارتقاء قدرت تصمیم گیری لحظه ای تیم ها انجام می شود، موارد دیگری همچون طراحی آئرودینامیکی یا رابطه بین کارآیی نرم افزار و سیستم خنک سازی خودرو نیز به عنوان فناوری های پیشرفته این سری از مسابقات فرمولا وان در سنگاپور به کار گرفته می شوند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.