برترین پژوهشگران حوزه هپاتیت برای دریافت سه جایزه کوثر، یاس و نینا در اولین روز از هفتمین کنگره بین المللی هپاتیت تهران معرفی شدند.
آیین افتتاحیه هفتمین کنگره بین المللی هپاتیت تهران، با معرفی ماسیمو کلومبو به عنوان برنده جایزه کوثر همراه بود.
این دانشمند صاحب نام ایتالیایی سالیان متمادی در زمینه درمان هپاتیت های B و C و سرطان کبد فعالیت های ارزنده ای داشته است.
‘مایکل روگندروف’ از کشور آلمان به دلیل فعالیت طولانی مدت روی واکسن هپاتیت B، ‘هاوارد توماس’ از کشور انگلیس با توجه به فعالیت علمی در زمینه هپاتیت C، ‘ماریو ریزتو’ از ایتالیا کاشف هپاتیت D و ‘دنیل لاوانچی’ از کشور سوئیس به دلیل سال ها فعالیت در سازمان جهانی بهداشت در زمینه هپاتیت و اپیدمیولوژی این بیماری به عنوان برگزیدگان جایزه کوثر دوره های قبل کنگره انتخاب شده اند.
جایزه کوثر به دانشمندی اهدا می شود که سال های متمادی در زمینه هپاتیت فعالیت کرده باشد؛ تاکنون این جایزه به پنج دانشمند برتر دنیا اعطا شده است. ‘پیتر کارییانیس’ از کشور انگلیس که در زمینه مباحث مولکولی هپاتیت B فعالیت ارزنده ای دارد، در کنگره سال گذشته به عنوان پنجمین دانشمند برتر این جایزه را دریافت کرد.
در این مراسم همچنین جایزه یاس به فروغ گلساز شیرازی رسید؛ وی فعالیت های زیادی در زمینه هپاتیت B از جمله تشخیص و واکسن آن داشته است.
جایزه یاس در کنفرانس قبلی پایه گذاری شد و به محققان جوانی که در این زمینه بسیار فعال بوده و مقالات تاثیرگذار فراوانی تهیه کرده اند، اهدا می شود.
در دوره قبلی این کنفرانس جایزه یاس، به کریستین هارتونیان از محققان ایرانی تعلق گرفته است.
همچنین در این دوره، جایزه نینا نیز برای افرادی درنظرگرفته شده است که در زمینه های اجتماعی و فرهنگی برای مبارزه با هپاتیت بیشترین فعالیت را داشته اند و این جایزه در مراسم اختتامیه اهدا خواهد شد.
حسین پوستچی نیز برای فعالیت گسترده تشخیصی و درمانی هپاتیت، تقدیر شد.
همچنین در پایان مراسم افتتاحیه از تمبر هفتمین کنگره بینالمللی هپاتیت رونمایی شد و برگزیدگان جوایز مختلف آن را امضا کردند.
هفتمین کنگره بین المللی هپاتیت به همت شبکه هپاتیت ایران در روزهای ۱۵ تا ۱۷ شهریورماه در سالن همایش های رازی، شیراز و بیرجند برگزار می شود.
اعضای انجمن مطالعات کبد اروپا (ایزل/EASL) در اولین روز این کنگره برای دومین بار کارگاه بهترین های ایزل را با موضوع آخرین یافته های انجمن در مورد بیماری های کبد و هپاتیت ویروسی ارائه می کنند و در این کارگاه محققان ایرانی نیز تجربیات خود را در مورد چگونگی مدیریت و کاهش ابتلا به هپاتیت در اختیار آنان قرار می دهند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.