به گزارش ایسنا، کارگاه تئوری و عملی آشنایی با اصول وسترنبلات، ۱۴ تا ۱۶ مردادماه جاری در پژوهشگاه فناوریهای نوین علوم زیستی- ابنسینا برگزار میشود.
محورهای مورد بحث در این کارگاه معرفی اصول و مبانی تکنیک وسترنبلات، اصول استخراج و اندازهگیری غلظت پروتئین، اصول انتخاب آنتیبادیهای اولیه و ثانویه، اصول و کاربردهای الکتروفورزباژل پلی اکریل آمید در حضور SDS، چگونگی تهیه ژلها و بافرهای مربوطه، انتخاب غشای مناسب و چگونگی آمادهسازی آن برای بلاتینگ، انتقال پروتئینهای الکتروفورز شده بر روی ژل به غشای مورد نظر (بلاتینگ) و بررسی روشهای آن، شناسایی پروتئین هدف بر روی غشاء با استفاده از آنتیبادی اختصاصی و آنالیز نتایج به دست آمده است.
گروه هدف این کارگاه دانشجویان و فارغالتحصیلان رشتههای بیولوژی سلولی و مولکولی، ژنتیک مولکولی، ژنتیک پزشکی، پزشکی مولکولی، ایمونولوژی، علوم آزمایشگاهی، بیوتکنولوژی، بیوشیمی و نانوتکنولوژی است.
گفتنی است، وسترن بلات یکی از روشهای بلاتینگ است که برای تشخیص و آنالیز پروتئینها استفاده میشود. این روش یک آزمایش تأییدکننده است و وجود نوعی پادتن (ایمونوگلوبولین نوع جی) علیه چند نوع پروتئین ویروسی را بررسی میکند.
این روش در مقایسه با تست الیزا، اختصاصیتر است؛ ولی از حساسیت کمتری برخوردار است و چون آزمایشی نسبتاً گران محسوب میشود، به عنوان اولین آزمایش انجام نمیگیرد و بیشتر در تأیید نتایج مثبت شده تست الیزا بکار میرود. تست وسترن بلات در همراهی با تست الیزا٬ بیش از ۹۹ درصد مورد اطمینان خواهد بود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.