شفاآنلاین>تغذیه>سبزی برای کاهش وزن و افزایش سلامتی بدن بسیار مفید است. حال آنکه خواص برخی سبزی ها بیش از دیگران است.
به گزارش شفاآنلاین،هر روز انواع مختلف سبزی بخورید، خوردن سبزی ها علاوه بر سالم نگه داشتن تمامی دستگاههای بدن،باعث می شود تا فرد در رژیم غذایی هم بتواند وزنش را کاهش دهد. در زیر بهترین سبزی ها را معرفی می کنیم.
مارچوبه یا اسپاراگوسمارچوبه یک سبزی محبوب است. کربوهیدرات و کالری کم دارد و سرشار از ویتامین K است.
فلفل دلمهایفلفل در چندین رنگ شامل قرمز، زرد و سبز است. ترد هستند و طعم بسیار شیرین، و یک منبع بزرگ از آنتی اکسیدانها و ویتامین C هستند.
کلم بروکلیکلم بروکلی طعم خوبی دارد. منبع بسیار خوبی از فیبر، ویتامین K و ویتامین C است، در مقایسه با سایر سبزیجات حاوی مقدار مناسبی پروتئین است.
هویجهویج سبزی محبوب است. بسیار خوشمزه و ترد، و سرشار از مواد مغذی مانند فیبر و ویتامین K است. هویج نیز آنتی اکسیدان و بتاکاروتن بسیار بالایی دارد، که فواید زیادی دارد. بویژه هویج پخته بتا کارتن بیشتر و قابل جذب تری دارد.
گل کلمگل کلم سبزی بسیار مغذی است. هم سالم و هم طعم خوبی دارد، و خواص ضد سرطان سینه آن در خانمها و اقایان به اثبات رسیده است. البته افرادی که مبتلا به تیرویید کم کار(Low labor thyroid) هستند از مصرف خام این نوع سبزی باید پرهیز کنند، اما اگر پخته شود ماده گواتروژن آن در اثر پختن غیر فعال شده و منعی برای خوردن ندارد.
خیارخیار یکی از سبزیجات محبوب جهان است. کالری و کربوهیدرات بسیار کم دارد و بیشتر متشکل از آب و فیبر است. ضمن اینکه دارای ویتامین K است.
سیرسیر حاوی ماده آلیسین، یک ترکیب فعال زیستی با اثرات بیولوژیکی قدرتمند، از جمله بهبود کارکرد سیستم ایمنی بدن است.
کلم پیچکلم پیچ در سالهای اخیر بسیار محبوب شده است، غنی از ویتامین K، ویتامین C، فیبر و تعدادی از دیگر مواد مغذی به مقدار زیاد است.
پیازپیاز دارای عطر و طعم بسیار قوی و بسیار محبوب است حاوی ترکیبات فعال زیستی است که خاصیت درمانی فوق العاده و ضد سرطان است بویژه اثر کاهش انعقاد و ضد لخته خون آن نیز به اثبات رسیده است.
گوجه فرنگیگوجه فرنگی معمولا خوشمزه و سرشار از مواد مغذی مانند پتاسیم و ویتامین C است ضمن اینکه ضد سرطان پروستات در آقایان است.
سبزیجات سالماین سبزیجات بسیار سالم هستند: کنگر فرنگی، کلم بروکسل، کلم، کرفس، بادمجان، تره فرنگی، کاهو، قارچ، تربچه، کدو، برگ چغندر سوئیس، شلغم، کدو سبز که سعی کنید در هفته در تمامی وعدههای غذایی آنها را داشته باشید حالا به شکل خام مثل سبزی خوردن، پخته مثل سبزیجات پخته در انواع خورشت یا در سبزی جات سالاد یا داخل ماست مصرف کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.