شفاآنلاین>تغذیه>فواید و مزایا و ارزش تغذیه ای تخم بلدرچین به چه صورت است چرا متخصصین اطفال استفاده از تخم بلدرچین را به مادران توصیه می کنند.
به گزارش شفاآنلاین، گوشت بلدرچین بسیار لذیذ، خوش طعم و مقوی است. به دلیل آنکه این پرنده دارای جست و خیز و تحرک فراوانی است ماده ای به نام گلیکوژن در ماهیچ های این پرنده بیشتر از سایر پرندگان تولید می شود که همین امر گوشت بلدرچین را بسیار مطبوع و لذیذ کرده است. گوشت بلدرچین دارای خواص بسیاری است.
زمان مجاز مصرف برای زرده پس از هشت ماهگی و سفیده پس از یک سالگی هفته ای ۲ الی ۳ عدد
میتوانید در کره یا روغن گیاهی سرخ کنید.
فرنی تخم بلدرچین: آرد برنج با آب مخلوط کنید و زرده تخم بلدرچین راهم اضافه کنید خوب که پخت و قوام آمد در آخر شکر بزنید.
آبپز کنید و به کودک بدید.
شکل آبپز داخل سرلاک مخلوط کنید.
اگر تا کنون زرده تخم مرغ ندادهاید با رعایت احتیاط میتوانید زرده ی تخم بلدرچین(حتما نوع پرورشی) را به اندازهی یک نخود آغاز کنید و تا سه روز غذای تازهای ندهید تا اگر مشکلی دیده نشد روزانه یک نخود یک نخود به آن بیفزایید تا به یک زردهی کامل برسد. حتما سفیده را کاملا از زردهی پخته جدا کنید.
میزان چربی گوشت بلدرچین بسیار کم است.تخم بلدرچین به دلیل کامل بودن و نداشتن هیچ تاثیر سوئی بر شیر خواران به عنوان بهترین مکمل دوران شیردهی توصیه می شود.
مصرف تخم بلدرچین باعث افزایش رشد و ضریب هوشی کودکان می شود.تخم بلدرچین موجب بهبود اشتها در اطفال کم اشتها شده و مناسب برای سنین رشد کودکان ونوجوانان می باشد.
تخم بلدرچین، موجب افزایش وزن شیرخواران می شود.
تخم بلدرچین (Quail eggs)نسبت به تخم مرغ ، ۵ برابر فسفر، ۷ برابر آهن، ۶ برابر ویتامین B12 و ۱۵ برابر ویتامین B2 دارد (هرچند اندازه ی یک تخم مرغ حدود ۵ برابر تخم بلدرچین است).
به دلیل فسفر، آهن، ویتامین B۱ و B۲ منبع خوبی از ویتامین ها و املاح معدنی به شمار می رود و بمب ویتامین نام گرفته است. تخم بلدرچین منبع غنی اسید چرب امگا۳ است که برای تقویت هوش و حافظه بسیار مفید است.
۱۰۰ گرم تخم بلدرچین ۱۵۸ کیلوکالری انرژی تولید میکند. کلسترول در تخم بلدرچین نسبت به تخم مرغ بسیار کمتر است.
ازآنجایی که بلدرچین در برابر بیماری های مختلف بسیار مقاوم تر از مرغ است، پرورش بلدرچین بدون استفاده از هیچ گونه دارو و آنتی بیوتیکی انجام می شود، بنابراین گوشت و تخم بلدرچین، محصولاتی کاملا ارگانیک و سالم هستند که هیچ گونه ذخیره ی داروئی مضر برای مصرف کننده در بافت خود ندارند.
پروتئین گوشت بلدرچین بسیار بالا و انواع اسیدهای آمینه کمیاب در گوشت این پرنده وجود دارد. گوشت بلدرچین به دلیل خواص فراوانش برای درمان امراضی چون آسم، تشنج، فشار خون بالا، ضعف اعصاب و ناراحتی های روانی و همچنین بی خوابی بسیار مفید است.
خوردن گوشت این پرنده به افراد مسن و از کار افتاده به دلیل بازیابی سلامتی و شادابی روحی و جسمی بسیار توصیه می شود.تخم بلدرچین از کلسترول کمتری نسبت به تخم مرغ معمولی برخوردار است و ترکیبات مغذی این تخم می تواند باعث دفع مواد رادیواکتیو، فلزات سنگین نظیر سرب و جیوه و مواد زاید از بدن شود.
مصرف همزمان تخم وگوشت بلدرچین سبب تنظیم دستگاه عصبی، قلب و گوارش می شود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.