به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ یکی از بهترین راه حل هاى پاک سازى سموم بدن مصرف انواع سوپها است، در اینجا به شما سوپى را معرفى مى کنیم که سم زدایی قوی به همراه داشته و مواد مغذی ضروری را به بدن مى رساند.
این سوپ سبزیجات عملکرد کبد، کلیه ها، روده ها، سیستم لنفاوی و تنفسی را بهبود میبخشد و زیبایى پوست را به دنبال دارد همچنین از جمع شدن سموم در بدن جلوگیرى مى کند.
مصرف این سوپ چربی و اسیدهای آمینه و سایر مواد مغذی بدن را تامین کرده و سیستم ایمنی را تقویت میکند علاوه بر این متابولیسم و قدرت سیستم هضم و گوارش را افزایش میدهد.
این غذاى خوشمزه همچنین میتواند التهاب، را درمان کرده ، سطح انرژی بدن را افزایش افزایش دهدو قند خون شما را کنترل کند و با بازسازى همچنین پاک سازى به زیبایى پوستتان کمک کند و در کنار تمام این فواید وزن شما کاهش پیدا کرده و بدنتان را در برابر بسیارى بیمارىها واکسینه کند.
پاکسازی سوپ معمولا از یک تا سه روز طول میکشد – فاز اول با یک روز از سوپ شروع میشود در حالی که یک ماه بعد طول مدت آن به ۳ روز افزایش مییابد؛ به طور کلی، شما باید ۵-۶ سوپ در روز بخورید و همچنین مقدار زیادی از آب را بنوشید.
بهترین و مفیدترین سوپها حاوی آب استخوان یا سبزیجات و ادویه جاتى مانند زنجبیل، زردچوبه، زیره سبز، سیر یا دارچین هستند و اغلب سبزیجاتى، چون اسفناج، کلم، تره فرنگى، هویج، پیاز، کدو همچنین سبزیجات نشاستهای مانند کدو تنبل، چغندر و سیب زمینی در آن مورد استفاده قرار مى گیرند.
عدس و لوبیا نیز می تواند به عنوان ماده پروتئنی در سوپ مورد استفاده قرار گیرد علاوه بر این روغن زیتون، نارگیل یا روغن آووکادو که حاوی چربیهای سالم هستند نیز به عنوان چربى مفید مصرف مى شوند.
در زیر روش آماده سازى یک سوپ را به شما معرفى مى کنیم که مى توانید به کمک آن بدن خود را پاکسازى کرده و وزنتان را کاهش دهید.
مواد تشکیل دهنده:
۲ و ½ فنجان کلم بروکلی
۳ عدد ساقه کرفس
پیاز متوسط
یک فنجان کلم پیچ
۲ عدد هویج
۲ فنجان آب استخوان یا سبزیجات
½ قاشق چای خوری نمک دریا
۱ قاشق چایخوری آب لیمو
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون یا نارگیل
روش آماده سازی سوپ:
ابتدا روغن نارگیل را در یک تابه حرارت داده و سپس پیاز خرد شده، بروکلی و ساقههای کرفس را به آن اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه این مواد را با هم بپزید سپس آب استخوان یا سبزیجات را به مواد اضافه کرده و اجازه دهید تا به جوش آید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.