متخصصان علوم پزشکی در امریکا در بررسی روی موشهای آزمایشگاهی دریافتند مصرف رژیم غذایی پرچرب در دوران بارداری خطر ابتلا به سرطان پستان را در نسلهای بعد افزایش میدهد.
متخصصان با تغذیه موشهای باردار با رژیم غذایی پرچرب به وقوع تغییرات ژنتیکی در آنها پی بردند که میتواند احتمال ابتلا به سرطان پستان را تا سه نسل بعد افزایش دهد.
متخصصان امریکایی اظهار داشتند: فاکتورهای زیست محیطی و سبک زندگی از قبیل رژیم غذایی نقش کلیدی در افزایش خطر ابتلا به سرطان پستان بازی میکنند.
“لینا هیلاکیوی کلارک” نویسنده ارشد این مطالعه با بیان اینکه در این بررسی از نمونههای حیوانی استفاده کردیم تا مکانیزمهای زیست شناختی موثر در افزایش خطر سرطان پستان مشخص شود گفت: در این مطالعه به تعدادی تغییرات ژنتیکی در نسل اول و سوم موشهای مادهای پی بردیم که در طول بارداری با رژیم غذایی پرچرب تغذیه شده بودند و همچنین این نوع رژیم غذایی، مقاومت در برابر درمان سرطان را افزایش داده، پیشبینی ضعیف از ابتلا به این بیماری را به دنبال دارد و در عین حال به نقص سیستم دفاعی بدن در مقابله با سرطان میانجامد.
به گزارش خبرگزاری شینهوا، مطالعات همچنین نشان میدهد زنان باردار نسبت به زنان دیگر میزان چربی بیشتری مصرف میکنند و این افزایش در سه ماه نخست و دوم بارداری اتفاق میافتد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.