غلظت یون هیدروژن و مقیاسpH: در اواخر قرن نوزدهم برخی صاحبان صنایع شیمیایی جهت بهینه سازی شرایط تخمیر در کارخانههای خود به دانستن مقدار و شیوه ی کنترل میزان اسیدی بودن محیط فعالیت مخمرها به شدت نیازمند شدند. زیرا میزان اسیدی بودن این محیط به علت تغییر [+H3O] در طول فرایند تخمیر، پیوسته تغییر می کرد.
اولین بار «سورن سن» زیست ـ شیمیدان دانمارکی معیاری برای اندازهگیری میزان اسیدی بودن محلول ها پیدا کرد و آن را با یک عدد ساده بیان نمود. pH نامی است که برای این مقیاس نهاد.
p ابتدای واژه آلمانی potenz به معنای توان است.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.