به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ در مطالعهای یک تیم ۱۰ نفره از کارشناسان سم شناسی، شیمی و پزشکی در شورای ملی تحقیقات در آمریکا مواد شیمیایی مورد استفاده در فنجان قهوههای آماده و ظروف غذای یکبار مصرف را مورد بررسی قرار دادند.
دکتر «جین هنی» رئیس اداره غذا و دارو کلینتون در این خصوص اظهار داشت: در این فومها مادهای به نام «استایرن» وجود دارد که در تماس با نوشیدنی یا مواد غذایی داغ با ایجاد نوعی واکنش شیمیایی باعث تشکیل مواد سرطانزا میشود.
پلی استایرن مطابق با استانداردهای سختگیرانه مقرر از سوی سازمان غذا و دارو آمریکا و سازمان کمیسیون اروپا و ایمنی مواد غذایی اروپا برای استفاده در بستهبندی مواد غذایی ممنوع شده است.
مواد سمی این فومها در مجاورت با نوشیدنیها و مواد غذایی گرم علاوه بر سرطان، موجب تغییرات ژنتیکی نیز میشود.
برخی از کافه های ارائه دهنده قهوه های بیرون بر، به جای لیوان های گیاهی از انواع استریوفوم استفاده می کنند. این ماده حاوی مقادیر زیادی مواد شیمیایی است که وقتی در مجاورت نوشیدنی های داغ قرار می گیرد، می تواند روی سیستم عصبی فرد تاثیر گذاشته و موجب افسردگی، افزایش سطح عملکرد ریهها به طور غیر طبیعی و اختلال هورمونها به خصوص در غده تیروئید شود.
منبع: Dailymail
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.